Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

laupäev, juuni 09, 2007

Läheb hullemaks

Mis meie silmis on ülekohtune, võib olla ainult osa Jumala suurest plaanist!

PS. Ma olen pool päeva lihtsalt lakke vahtinud...

Sildid:

2 Comments:

Blogger kats said...

ma kirjutan sulle selle vastuse siia, et jüri ei tule aktusele, sest ta tõi oma tunnistuse ära, ta ei oleks välja saanud, sest neil on viimane relvalaskmislaager järgmine nädal.
ja minuga on nii, et ma lähen neljapäevast praktikale, ja ei tule ka, et me juba mõtlesin, et saadan su emaga lilled sulle, aga siis jälle ütlesin, et EI saada, sest ma tahan ikka sinuga kokku saada varsti varsti, kasvõi paides! :)
ja jürkal on nii, et ta saab alles 8 detsember välja sealt hullumajast, aga ta astub magistriõppesse ära ja võtab akadeemilise.

12 juuni, 2007 22:38

 
Blogger Annika said...

Kindlasti saame Paides kokku, ma juba Tõnuga ka arutasin ükspäev, et millalgi juuni lõpus või juuli alguses teeme ühe kokkusaamise päeva, et siis Gunnar äkki ka ja Eveli nt jt.
Mul on selline tunne juba, et Jüri on juba terve igaviku seal sõjaväes passinud :S. Igatahes jah, kui mul veab ja magistrisse sisse saan, siis on naljakas see, et ma olen Jürist kõrgemal kursusel :P

12 juuni, 2007 23:02

 

Postita kommentaar

<< Home