Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

kolmapäev, aprill 05, 2006

Eile oli jägermeistriõhtu ja täna oli sügava unega hommik. Mängisin täna hullu ja käisin poes rallitamas - jube, jube, jube.

Vahepeal loetud raamatud (veebruarist tänaseni) :


  • Julian Barnes "Maailma ajalugu 10 ja 1/2 peatükis" - koomilised jutustused. Näiteks Noa laeva reis läbi puukoi silmade.

  • S. Elioti poeem "Ahermaa" - väga raske. Ma olen liiga rumal, et sellest aru saada. Tuleb leida seoseid asjadega, mida ainult geeniused teada saavad. Selleks, et ma selle luuletuse sisust aru saaksin, peaksin vähemalt 10 selle kohta käivat raamatut läbi lugema vist.
  • Umberto Eco "Roosi nimi" - detektiivmunga tegevus kloostris, kus pime munk teisi tapma hakkab. Liiga pikaks venitatud, aga hariv neile, kes tahavad rohkem teadmisi dominiiklastest ja minoriitidest.
  • Mati Unt "Öös on asju" - elekter, elekter, elekter. Väga segane romaan, aga see pidavatki Undilik olema. Võtan neutraalse hoiaku - väga ei meeldinud, aga halb ka ei olnud. Ilmselt olen selle jaoks ka liiga rumal.
  • Jaan Kaplinski "Isale" - Kaplinski püüab oma isale raamatut kirjutada ja teda meenutada ning tema kohta võimalikult palju teada saada.
  • Egon Ranneti näidend "Kadunud poeg" - nõukaaeg - muidu poleks lugenud, aga Toomas Liiv käskis.
  • Golding "Kärbeste jumal" - väga hea raamat. Lapsed, kes satuvad üksikule saarele ja hakkavad seal metsikuteks muutuma ning üksteist tapma.
  • Pisut ka Kaplinski ja Alveri luulet.
  • Veidike Norbert Eliase "Tsiviliseerumisprotsessi I" - kavatsen selle kunagi kindlasti lõpuni lugeda. Väga huvitav.
  • Hetkel käsil Anonüümse autori poolt kirjutatud "Naine Berliinis. Päevikumärkmed 20.aprill - 22.juuni 1945. - esimese 60-ne lehekülje põhjal tundub väga huvitav.

4 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Naine Berliinis on äärmiselt nõme, 50 aastate pornokas mis on avaldatud/kirjutatud rahateenimise eesmärgil (kuigi tõeselt, nii see laias laastus ka oli). Aga vastik on tunda kuidas lugejat "nendele sündmuste" ootuses üles köetakse. See ei ole mingi dokumentaal.
Võib ju öelda, et vahet pole aga ikka vist on.
Mait

07 aprill, 2006 15:56

 
Blogger Annika said...

Aga oskad sa soovitada mõnda muud teost, milles oleks kirjutatud sõjast naise silmade läbi. Naljalt selliseid vist ei leia ja selles mõttes see täidab nagu tühja koha. Aga jah, nüüd kus mul see juba peaaegu lõpuni on loetud, ei ole tunded enam nii positiivsed - kiskus väga läägeks ja päevad läbi tegevus muudkui üks ja sama - ütleme nii, et esimesed 100 lehekülge ja siis oleks võinud ära lõppeda.

07 aprill, 2006 16:35

 
Blogger eric yao said...

Hermes Blet UGG Boots UGG Boots Outlet UGG Boots Sale Burberry Black Friday Uggs Boots Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet Online North Face Outlet Store North Face Store North Face Factory Outlet The North Face Outlet North Face Outlet Louis Vuitton Factory Outlet Louis Vuittons Handbags Louis Vuittons Outlet Online Timberland Boots Cheap Timberland Boots Timberland Outlet Tory Burch Outlet Store Tory Burch Outlet Online Tory Burch Outlet
Michael Kors Outlet Ralph Lauren Outlet Gucci Factory Outlet Gucci Outlet Gucci Handbags Cheap Ray Ban Sunglasses

14 november, 2015 10:37

 
Anonymous Obat Radang Tenggorokan Terbaik di Apotik said...


The article is very useful. Thanks for sharing. Also read our article about health and treatment information, I'm sure useful :)

Pengobatan Untuk Kanker Kulit Melanoma
Obat Benjolan di Mulut Rahim Alami
Obat Penghancur Tumor
Obat Penyakit Difteri di Apotik
Pengobatan Penyakit Kanker Testis
Penyebab Kanker Payudara dan Pencegahannya

31 oktoober, 2018 02:46

 

Postita kommentaar

<< Home