Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

laupäev, märts 17, 2007

Eile

KikuRiinule ;)

The Nymph oli ääretult igav. Olen neid varem 2 korda kuulnud/näinud ja siis polnud viga, aga eile mõjusid nad nii igavalt, et isegi bändide vahepeal lastav suvaline muusika tundus huvitavam. Shelton San oli pisut parem kui The Nymph, aga peotuju siiski ei tekitanud. Aga siis tulid Kosmikud ja kõik muutus :) Bänd, kes suudab rahva alati kaasa tõmmata. Ma arvan, et piisab kui ma ütlen, et Kosmikud olid eile väga head. Ja positiivsena mõjus ka see, et ma ei näinud lava ees ja üldse publiku hulgas kargamas ühtegi täis õlleklaasiga tüüpi, mis tähendab seda, et isegi riided jäid kuivaks. Ja suitsukonidega ka ei vehitud. Ja see meeldis ka, et rahvas laulis väga õigetel kohtadel kaasa ja et rahvas oli justkui taustalaulja eest (hääl on siiani pisut ära :D). Aa, tegelikult veel see, et paljaste kõhtudega mehed mulle tegelikult laval eriti ei meeldi, aga see selleks. Ja see ka ei meeldi, et peale seda, kui bänd tagasi kutsutakse, lahkub tegelikult umbes pool rahvast, et ikka kiiresti kiiresti oma joped ja asjad kätte saada. Tegelikult ei ole ju kuskile kiiret, või on? Rahul.

Tundub, et tuleb rahutu öö, liiga palju emotsioone hetkel, igasuguseid, positiivseid ja negatiivseid, ja mõned negatiivsed tuleb vist öö jooksul positiivseteks mõtelda. Homme hetkeks parklate linnas.

Ja öö on ka taevast alla tulnud - www.puiestee.ee/muusika/seeaeg.mp3

Sildid: ,

3 Comments:

Blogger KikuRiinu said...

:)

kosmikuid pole tuhat aastat näinud.:( tahaks!

kes või mis on smõuk? (ehkki tegelikult vist ei ole vahet, olen eniveis tööl :S:S:S)

18 märts, 2007 23:42

 
Blogger Annika said...

Jälle tööl :S

19 märts, 2007 19:41

 
Blogger Noremorse said...

Päris hea. Ilmselt oled siis juba teist lugu ka kuulnud:
http://www.puiestee.ee/muusika/lahkumine.mp3

17 aprill, 2007 12:35

 

Postita kommentaar

<< Home