Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

reede, märts 30, 2007

Naistevaenulikkus

Naistevaenulikud inimesed ümbritsevad mind täna. No näiteks saadeti mulle mingisugune ahelkiri, mis sisaldas meeste reegleid, nt selliseid - "rinnad on vaatamiseks ja selle pärast me neid ka vaatame, ärge üritage seda muuta"; "Me ei vingu kunagi, et te olete prilllaua alla jätnud, ärge siis teie ka vinguge kui me selle üles jätame" jne. Ja teiseks rääkisin ma inimesega, kelle arvates naised isegi vahest harva oskavad midagi arukat öelda. Ja siis veel, et kuni 24 aastased naised on enam-vähem, vanemad pidavat juba puhta jubedad olema, kortsulised ja puha. Et mehed on umbes nagu hea vein, mis läheb aastatega paremaks, aga naised mitte, naised vananevad. Nojah, ma ei viitsi vaielda sellistega tavaliselt, täna ka ei viitsinud, aga mulle meeldib see, mida Arvo Valton oma loengutes pidevalt rõhutas - naised hoiavad rahvaid elus. Kui ei oleks naisi, siis oleks mehed ennast ammu juba surnuks joonud.

Homme tõotab tulla tegemisi täis päev. Hommikul tööle, siis 2 tundi koju kimamiseks, söömiseks, riietevahetuseks ja teatrisse kimamiseks (Von Krahl "Kajakas") ja teatrist siis otse Rock Cafésse - Sõpruse Puiestee, Agent M ja Smõuk.

Sildid: