Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

pühapäev, juuli 15, 2007

Tahtejõud

Noorusele on maailm rikas ja helde kõigi nende võimaluste tõttu, mida ta arvab ees ootavat. Võimalusterikkus on suurim rikkus. Ent mida rikkamaks saab inimene kogemuste poolest, seda vaesemaks jääb tema võimaluste maailm, seda vähem ta usub oma võimalustesse. (Valev Uibopuu)

Meie saatus on saatusele risti hammastega vastu hakata, et ta meid nagu sitasitikat selja peale ei keeraks. Muidu on mees surnud mees, aga mees peab olema suurem kui tema saatus! (Juhan Smuul)

... päevade ja aastate kaupa võivad sündmused tähendusruumis ennast kokku kiskuda üheks ainsamaks tähenduspunktiks ja kogu su elu, mis ju nagunii on alati juba-olnud, võibki olla üks ja üksainus tähenduspunkt, kuhu sa oled kinni naelutatud, üksainus rist, kus sa oled kinni ja kust sa lahti ei pääse. (Madis Kõiv)


PS
Ma ei oska puhkuse ajal magada, iga päev kell 8 üleval. Tööpäevadel on isegi kell 9 silmi raske lahti saada :S

Sildid: