Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

kolmapäev, august 09, 2006

Käisin schillimas

Mõnus nädalalõpp oli, aitäh toredatele inimestele, kes selle nii mõnusaks tegid :) Oli tuult, oli päikest ja oli palju lepatriinusid.



"Schilling" Kilingi-Nõmmel oli ka ääretult mõnus üritus, nii palju vähemalt kui ma seal viibisin. Allan Vainola ja Jaak Lutsoja olid head nagu alati, ans. Andur pani jala tatsuma nagu alati ja siis soomepoisid, kes meenutasid millegi pärast pisut Bellet ja Sebastianit ajasid elektri ära, ma ei tea, kas seda juhtub neil alati ;) Muidugi oleks võinud seal paar inimest, kes esinejatest üle karjusid, olemata olla, aga üldiselt oli õhkkond mõnus (parasiitsõnaks hakkab see muutuma juba).




Praeguste plaanide kohaselt tõotab august tulla hirmuäratavalt sündmusterohke kuu, täna on vist ainuke laisklemise päev sel kuul. Üritusi, kokkusaamiseid, reise ja ettevõtmisi on suve lõppu päris palju kuhjunud ja lisaks sellele tuleb ikka pisut tööd ka teha ja külmavärinad käivad üle selja kui mõtlen sellele, et augusti lõpuks peavad paar kooliasja ka tehtud saama. Aga praegu on veel suvi ja isegi Tallinna kohal levivad tossupilved ei suuda mu head tuju rikkuda :) Päikest ja mõõdukat tuult!!!

Sildid: , ,