Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

teisipäev, aprill 17, 2007

Lühiraport

Õhtul Von Krahlis Under Marié ja Radio Maria. Kohal. Kui see meeletult sitt pohmaka moodi enesetunne üle läheks õhtuks, siis oleks hea.

Reedel käisin Mustamäe Avatud Noortekeskuses Sotsia üritusel. Jan Kausi etteaste meeldis, häbiväärselt vähe rahvast oli.

Kunagi ammu käisin Von Krahlis Tšehhovi "Kajakat" vaatamas. Soovitan, mulle väga meeldis. Mulle Tšehhov muidu pole meeldinud (lugedes), aga see etendus oli väga lahedas võtmes tehtud, ainult et lõpp kiskus liiga Tšehhoviks.

Samal õhtul olid ka Agent M ja Sõpruse Puiestee Rock Cafes. Ei mäleta enam eriti midagi sellest, ainult seda, et suutsin kella kuuest kaheni kontsadel olla ja jalad ei valutanudki pärast, head kingad järelikult. Lubadust, mis ma endale andsin, mäletan ka - järgmisel kontserdil kindlasti tagareas, et varbad alles jääksid ja et tähelepanelikumalt kuulata saaks.

Sildid: , , ,

2 Comments:

Blogger KikuRiinu said...

Lasnamäel oli koos minuga kohal kaks inimest.:D Jürgenil ja FSil võis suht selline.. ee.. lõbus olla.:S Aa, hiljem tuli üks noormees veel ja Wimberg ka. Ehk siis meeletud meeletud massid. Sotsia noortekeskustes oli suht läbi kukkunud vist. Nõmmel oli rohkem kuulajaskonda olnud. :)

17 aprill, 2007 19:35

 
Blogger Annika said...

Njah, kahju tegelikult. Kui Mustamäel noortekeskuse enda rahvast poleks olnud, siis oleks ka umb 4-5 inimest ainult olnud :( Aga jah, ise jõudsin ka nädala jooksul ainult ühele üritusele, õhtused peod mind ei huvitanudki, just need päevased asjad, aga kõik olid loengute ja tööga ühel ajal, muidu igati tänuväärne, et sellist asja üldse tehakse :)

17 aprill, 2007 19:47

 

Postita kommentaar

<< Home