Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

teisipäev, jaanuar 09, 2007

Minna või mitte minna

vot selles on küsimus. Nimelt, neljapäeval Von Krahlis Pia Fraus ja ans. Andur... Minema sunnib see, et väga head esinejad ja tõotab tõesti tulla hea üritus, aga keelab minna haigus ja järgmine tööpäev ja kaaslase puudumine, ilmselt. Huh, mõtlen veel igatahes. Reedel kahjuks Popidioti ei saa kuulama minna :(, aga laupäeval Rock Cafes olen küll kohal nagu raudpolt, koos oma juba tervelt üks minut kaheksateist aastat vana väikese vennaga :S, kes on kohutava kiirusega suureks kasvanud.

Sildid:

3 Comments:

Blogger KikuRiinu said...

minna. või siis tulla. kaaslase puudumine pole ju kunagi kedagi takistanud..;) mind ei takista see kunagi. popidioti ma ka vaatama ei jõua, dämit. ja rokikohvikusse ka mitte - oeh.

10 jaanuar, 2007 01:13

 
Blogger Annika said...

Täitsa nõus sinuga, kaaslase puudumine pole tõesti probleemiks, no vahest on igav (nt eelmisel korral seiklusjuttudes), aga tavaliselt on just siis nii, et on suur tõenäosus saada uusi ja huvitavaid tuttavaid ;). Rokikohvikust puudumise saad 25-ndal korvata :D

10 jaanuar, 2007 09:15

 
Blogger KikuRiinu said...

..ei saa.:( olen tööl. Ja olen juba sel kuul kaks päeva ära andnud, kui kolmandast ka loobuks, siis arvatavasti adlastaks mind lahti.:D :S

11 jaanuar, 2007 00:42

 

Postita kommentaar

<< Home