Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

reede, jaanuar 26, 2007

Uskumatu...

... on see, et mul on täna vaba päev ja veel uskumatum tundub see, et peale tänast on kaks vaba päeva veel :D Ei mäletagi enam, millal viimati nii oli. Täna kavatsen teha sellise päeva, kus ma mitte midagi ei tee, mitte midagi kasulikku vähemalt. Kui oskaks, siis lülitaks mõtlemise ka välja. Ilmselt tuleb täna paar postitust veel, sest blogimine on üks hea mitte millegi tegemine ;)

Ma olen ebanormaalne - tööpäevadel magan sisse, sest meeletu uni on ja vabal päeval on 7.30 silmad lahti ja uni läinud.

Igavus paneb ka horoskoope lugema - vajad täna ihutoidu kõrvale vaimutoitu ja viimase puudumine vähendab sinu isu ka esimese järele, need kaks koos teevad aga su õnnelikuks. Saab enam lollimat juttu olla või?

Tänase päeva muusika on Metro Luminal, eriti plaat "Ainult rottidele" - "Palveta surnud sõprade eest"; "Kord tuleb tuul"; "Igatsus tume"; "Nimetus linnas" jne jne, ühesõnaga kõik lood sellelt plaadilt (Y)

Sildid: