Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

laupäev, juuni 17, 2006

EMK finaal 18.juuni 2006

Nii, homme on siis lõpuks käes Eesti Muusika Karika finaal. Finalistideks on Sõpruse Puiestee ja TTÜ meeskoor. Mina hoian loomulikult pöialt Sõpruse Puiesteele ja loomulikult hääletan ka - kallid sõbrad ja niisama lugejad, tehke ka teie seda, sest:
  1. TTÜ meeskoor on juba ühe korra Sõpruse Puiesteele kaotanud, kuid pääses miinusringidest ikkagi finaali. Sõpruse Puiestee pole aga kordagi kaotanud.
  2. Väga imelik oleks kui Eesti parima ansambli tiitli saaks meeskoor.
  3. Meeskoor lööb massiga - neid on palju, neil on palju sugulasi-tuttavaid ja mis veel kõige tobedam, reklaamipauside ajal haaravad nad ka ise oma pintsakutaskutest telefonid ja klõbistavad endale sõnumeid saata.
  4. Mida ostab meeskoor muusikatarvete poest 50 000 krooni eest? Noodipulte? Koori rahastab ju ülikool nagunii. Sõpruse Puiesteele kuluks see raha igal juhul rohkem ära, saaks osta kõiksugu vajalikke vidinaid. (No kasvõi medikaid ja kitarrikeeli, neid ju ikka kulub :D)
  5. Sõpruse Puiestee näeb ise vaeva lugude kirjutamisega, meeskooril ju repertuaaris laulud, mida laulavad peaaegu kõik meeskoorid.
  6. Sõpruse Puiestee on lihtsalt parem kui TTÜ meeskoor
Ma arvan, et nendest põhjustest nüüd piisab. Homme 20.05 siis kõik televiisorite ette ja hääletama ;)