Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

neljapäev, veebruar 22, 2007

Ära hõiska enne õhtut

Vanarahva tarkused peavad ikka enamasti paika. Mõned päevad tagasi hõiskasin siin, et mul on sel nädalal lausa 4 vaba päeva ja nüüd on siis käes aeg oma sõnad tagasi võtta, homme tööle ikkagi, aga 4 tunnine tööpäev ei morjenda eriti.
Ja eile õhtul veendusin ka selles hõiskamise tarkuses. Pidin ühes aines tegema referaadi ja siis kui arvasin, et hakkab enam-vähem valmis saama, lugesin igaks juhuks kirjutamise juhendi ka läbi (kes siis enne kirjutamist selliseid asju loeb, mina küll mitte igatahes), no ja siis oligi käes see, et ma pidin suure osa referaadist ümber tegema :S Öö oli täis tegevust vähemalt.

Märts tuleb teatrikuu, 4 piletit on juba ostetud ja ühe soetan ilmselt veel. Mõni kontsert või muusikaline üritus võiks ka veel lisaks tulla, siis oleks kõik igati supper.

Homme jõuab ehk kinno ka, "Jan Uuspõld läheb Tartusse" vaja ju ära vaadata

Sildid: ,