Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

esmaspäev, aprill 23, 2007

Läbi nagu läti raha


Keelesuguluse eksam edukalt sooritatud. Ma pole vist kunagi olnud vaimselt nii tühjaks imetud :S Suulised eksamid pumpavad tavaliselt ikka rohkem läbi kui kirjalikud ja kui on veel kirjalik ja suuline koos, nagu täna, siis ongi tulemus selline nagu ta on. Ausalt öeldes hakkas keelesugulus mind lõpuks väga väga huvitama, aga natuke vähe aega jäi jälle. Veel eile õhtul olid konvergents ja divergents omavahel täiesti sassis ja murretel ei teinud ka vahet, aga täna õnneks lõi pildi selgeks. Njah, keeruline värk, mis tegelikult ei olegi nii keeruline. Igal juhul pooldan divergentsi, aga võib-olla selle pärast, et see on meile nii pealuu sisse taotud, et kõik erinev tundub jabur. Aga tundub ju jabur, et me oleme Aafrikast? Igatahes, nüüd homseks vaja ühe Kafka teksti põhjal interpretatsioon kirjutada, mis on Kafka puhul hästi "lihtne" peaks mainima, siis paar päeva veel maailmakirjanduse eksamini, siis mõned päevad lõputöö jaoks, siis mõned päevad ajaloolise grammatika kollokviumi jaoks, siis mõned päevad jälle lõputöö jaoks ja siis ajaloolise grammatika eksam ja siis peaks juba lõputöö ka valmis olema :S Ja jessas kõige selle keskel veel tööl vaja ka käia :S, aga me ei vingu eksole, kannatame hambad ristis ära :D. Raske on kirjutada, kui ei lasta süveneda.

NB! Kuna majaehitus on lisaks koolilõpetamisele praegu mu elus üks tähtsamaid asju, siis hakkan lisaks sellele blogile pidama ka majale pühendatud blogi :D. Seega, ehitusjutud hakkavad kõik olema seal - meiemaja.blogspot.com - aadressile lingi leiab minu profiili alt ;). Igatahes, alguses nii ilmvõimatust projektist sai tõeliselt armas ja juba praegu kodune kodu :P

Duran Durani "Still Breathing" on kuidagi väga viimaste päevade lugu:

Home, it's not brick or stone
or comfort in the firelight,
not in that sense anyway.
Dreams, if only I had known
but these things always seem
so much clearer at a distance.

Sildid: