Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

pühapäev, jaanuar 06, 2008

Traditsiooniline kokkuvõte

Aastal 2007
lõpetasin ülikooli
astusin magistriõppesse
alustasime päris oma kodu ehitust

Need eelnevad on vast kõige pöördelisemad sündmused eelmisest aastast.

Lühikokkuvõte teatrist, muusikast, kirjandusest ja filmidest (suvalises järjekorras):

Meeldejäävaimad teatrielamused:
Tallinna Linnateater: "Eesti teatri laulud", "Meeletu", "Isad ja pojad"
NO99: "GEP", "Nafta"
Von Krahl: "Jänese aasta", "Kajakas"
Vat Teater: "Meeste varjupaik"

Meeldejäävaimad muusikaelamused: Sõpruse Puiestee "Oota mind ära" ja Dave Gahani "Hourglass" on muidugi eelmise aasta parimad. Välismaiseid albumeid ilmus eelmisel aastal tohutult, need jätan praegu mainimata. Eestimaistest jäid positiivsetena meelde veel Ans. Andur "Topeltvikerkaar"; Under Marié "Step Into Light" (kuigi see koosneb peamiselt varasematest lugudest), Vaiko Eplik ja Eliit "2"; Mr. Lawrence "19 | 90-99" (kuigi see koosneb ka väga vanadest lugudest). Kummaline, aga rohkem ei tulegi praegu midagi üllatavat meelde. Aasta lõpus ilmunud Dahlingu ja Raadio Maria esimesed albumid tunduvad ka huvitavad, aga nendeni ei ole ma veel jõudnud.
Kontsertidest on meelde jäänud Sõpruse Puiestee, Raadio Maria, Under Marié, Placebo, Shelton San, Kosmikud, Ans. Andur, Allan Vainola, HND, Rannap ja Taavi, Maarja ja Rain Simmul.

Meeldejäävaimad kirjanduselamused:
Virginia Woolf "Proua Dalloway", Toni Morrison "Armas, Faulkner "Hälin ja raev", Jack Kerouac "Teel", Vladimir Nabokov "Lolita", Jaan Kaplinski "Seesama jõgi", Kadri Kõusaar "Vaba tõus", Kangro ja Ristikivi "Kirjad romaanist", Karl Ristikivi "Rohtaed", Arvi Siig "Neoon kangialuste kohal".

Meeldejäävaimad kinoelamused:
Ma olin eelmisel aastal väga kehv kinokülastaja. Heade filmidena jäid meelde "Paabel", "Laulev revolutsioon", "Sügisball" ja "Breakout".

Sildid: , , , ,