Probleem on selles,kuidas kõigepealt julgeda oma tööd sõpradele näidata, seejärel välja kannatada nende arvamus, ja lõpuks, mis kõige tähtsam, kas nende hinnanguga nõustuda või mitte, ja mõtelda välja, mida edasi teha. (James Fenton)

esmaspäev, mai 19, 2008

Pluralism

Postmodernistlik depressioon. Kõike on liiga palju ja samas ei ole mitte midagi. Õudne. Linn ja müürid, mõned lõngused ka. Mina nende keskel ja ei oska mitte midagi peale hakata. K. ütles, et ma võtaksin rahulikult, samm sammu järel. Üritan. Õpin postmodernismi eksamiks. Vähemalt üritan. Kriis. Vist.

Sildid:

2 Comments:

Blogger LiizaKazz said...

neeh
kullake :D

teat, tee üks asi korraga.
ikka üks asi korraga ja kui välja ei tule, tee see asi veel kord ja siis tuleb välja.

:D

minul hakkab kerge ülbus peale tulema. Müüre ei ole. Inimesed on ja siis tuleb nende inimestega toime tulla - nendega suhelda, neile mõista anda, et nad on erilised ja huvitavad - ja siis loota, et nad saavad sellest ise ka aru.

aga mis kõige tähtsam iseennast tuleb erilise ja huvitavana võtta, näha omaenda plusse ja miinuseid. Miinuseid nähes, tuleb lihtsalt tõdeda, et inimene on piiratud olend - iga inimene on, aga selles piiratuses on ka omamoodi piiritus, millesse uppuda.

Sammhaaval tõe poole :D ja kui tõde ei ole, siis vähemalt selle poole, millesse on kena uskuda.

K

20 mai, 2008 13:50

 
Anonymous Anonüümne said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dismiss Sluggish Downloads With NZB Downloads You Can Easily Find Movies, Console Games, MP3 Singles, Applications & Download Them @ Electric Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

05 veebruar, 2010 06:10

 

Postita kommentaar

<< Home